недеља, 02. новембар 2014.

Dekupaž 4

Zaista obožavam ovu tehniku jer bukvalno od nečeg što bi neko bacio, pa čak i ja, mogu da napravim nešto da mi bude korisno i ujedno lepo, koliko god je to u mojoj moći.

Trebalo mi je nešto u čemu bih mogla da držim one lepljive notese, gumice, olovke dok učim, i pošto sam imala ovo, rekoh sebi bolje ja da napravim kad već sve imam nego da kupim.
Ovih saksija imam mali milion i nešto mi je ovde, nešto kod mojih kući, nešto poklonjeno. Divno izgleda kad se stavi cveće. Ova konkretno je kod jedne osobe i njoj napreduju afričke ljubičice veoma lepo.
Namena tegle kao one kutije za olovke ili kako se to već naziva. I veoma dobro služi jednu osobu.
I ovo služi jednoj osobi da je ne čupaju prilikom češljanja.
I bedževi izdekupažirani. Pošto mi se nije svidelo šta je na njima naštampano, odlučila sam da ih napravim lepšim, sa lepšom porukom. I koristila sam ih jedno vreme, pogtoovu leptire, ali smo bedževi i ja nešto krenuli da se razilazimo jer neće da stoje po mojim stvarima. :D

I eto, od nečega što bi mi stajalo ili što bih bacila napravila nešto što će mi služiti i tako sam od mnogo čega napravila nešto i mnogo mi se sviđa, iako nije neko remek delo i super odrađeno.

2 коментара:

 1. Lijepi radovi. Da, dekupažom se može čuda uraditi.
  Lp, Martina

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala :) Svašta se može uraditi i da se malo ukrasi životni prostor i to za minimalni potrošak.

   Избриши