четвртак, 13. фебруар 2014.

Prisećanje

Na ovom blogu ću postavljati ono što najviše volim raditi- stvarati.

Znam da nije ništa senzacionalno, ni novo, ali imam potrebu da negde ostavljam svoje stvari koje pravim, koje stvaram. Nije neki vau rad, ali se trudim da to postane. Za sada ću ostavljati fotografije. Pošto njih imam već sređene i postavljene na sajtu klikić.
Zbog obaveza na fakultetu, stagnirala sa svime što volim raditi, tako i učenjem o svemu ovome, fotografiji, crtanju, dekupažu,...

Ali da krenem sa postavkom slika..


Prva fotografija.
" The rose in the dark

Prva fotografija, a da nije iz analognih aparata koje nisam smela da diram jer sam ispucavala ceo film za sat vremena. Slike su bile užasne. Odsečem glavu nekome, ostavim lufta sa strane. Pa sam kupovinom digitalnog aparata shvatila kako treba sa viewfinder-om, ali ga i dalje ne koristim  jer ga ne razumem, a ni on mene. Pošto je prva fotografija, vidi se da nisam bila vična sa podešavanjima :) Ali bilo je bitno da sam odmah ukopčala gde je makro opcija :D

Meni je ova fotografija draga, ali je jedna najdrža, tačnije dve, ali sam ih spojila u jednu zbog tog divnog smeška. Mnogo fotografija sam pravila ovim mobilnim, izvukla mu dušu, još uvek drži, ali sad više ne slikam ja njime, već dete koje sam tim istim mobilnim uslikala kad se nasmešilo.
Iskreno, meni nikad ne sine ideja kako nazvati slike i to mi zaista predstavlja veliku muku. Ostaviću nazive koje sam ostavila na onom sajtu.  

 A onda su se ređale razne slike, ne znam im ni broj ni kojim redom...

"The Sun in the garden"
Pošto sam kod kuće tada imala cveća i cveća, uslikala sam sve što sam mogla, nažalost, nisam stigla sve. Krenuo je fakultet i sa njim mnogo obaveza i retki dolasci kući. Ovo (Prkos) uvek opstane :) Zato mu je verovatno takav naziv :)

"Slowly, but.."
Stalni stanovnici bašta. Puževi.


"Fly, fly"
Divan insekt, obožavam ga. Nadam se da ću ga jednom uslikati danju jer ima divne boje.


Нема коментара:

Постави коментар